fbpx

Skap magi i innboksen: 3 måter å skrive engasjerende e-poster på

Skap magi i innboksen: 3 måter å skrive engasjerende e-poster på

Skap magi i innboksen 3 måter å skrive engasjerende e-poster på (2)

Å finne riktig innhold for e-postene dine kan virke som en uoverkommelig oppgave. Hvem har ikke sittet der foran pc-en og tenkt: HVA SKAL JEG SKRIVE I E-POSTEN!!??

For det er ikke lett å vite. Hva ønsker egentlig leserne dine å lese? Hvordan kan du sikre at e-postene dine ikke bare blir scrollet forbi (eller slettet!!)?

Dette er spørsmål enhver bedrift som sender nyhetsbrev har fundert på.  Men frykt ikke, det finnes en vei gjennom labyrinten av usikkerhet. Ved å prøve ut ulike tilnærminger og lære av resultatene, kan du finne den perfekte oppskriften for ditt e-postinnhold.

3 måter å skrive engasjerende e-poster på:

Gjennom å eksperimentere med ulike typer innhold, vil du gradvis oppdage hva som virkelig slår an hos din e-postliste. Det er derfor innholdet er viktig i e-postmarkedsføring. Og når du først har funnet den magiske formelen, vil det å skrive e-poster føles som overkommelig og gøy.

Her er 3 ting du kan prøve ut på veien.

Underholdning: Del en god historie som fanger oppmerksomheten og får leserne til å smile, le eller kjenne seg igjen i

La oss si at du driver med hundekurs. I stedet for å bombardere leserne dine med e-poster om å melde seg på ditt neste hundekurs, kan du i stedet dele en morsom historie som får leserne dine til å le høyt.

For eksempel, fortell historien om en morsom hundehistorie fra da det ikke gikk helt som du hadde tenkt på en hundetrening. På denne måten får du vist at et hundekurs hos deg er mer enn kommando og belønning. Det sosiale og å ha det gøy er også viktig.

Ønsker du at kunder skal åpne, lese og kjøpe fra e-postene dine? Få bedre resultater på nyhetsbrevene dine, ved å følge tipsene i denne pdf-en.

Inspirasjon: Gi leserne et løft med inspirerende innhold som motiverer og gir dem lyst til å ta action.

Tenk deg at du er en personlig trener som sender ut ukentlige nyhetsbrev til dine kunder. I stedet for bare å liste opp treningsøkter og kostholdstips, kan du dele inspirerende historier om kunder som har overvunnet hindringer og nådd sine helsemål.

For eksempel kan du fortelle historien om en tidligere kunde som aldri har trent aktivt, men som gjennom et tilpasset program og god oppfølging klarte å løpe sitt første halvmaraton.

Tips og råd: Del konkrete ideer og råd som leserne kan ta i bruk umiddelbart for å forbedre sine liv eller løse et problem de står overfor.

La oss si at du er interiørdesigner og ønsker å engasjere leserne dine med nyttige tips. I stedet for å bare dele generelle råd om innredning, kan du gi konkrete og praktiske tips for å løse vanlige problemer.

For eksempel, dele en liste over rimelige måter å oppgradere et kjedelig rom på, eller gi råd om smarte oppbevaringsløsninger i boliger med liten lagringsplass.

Når vi prøver ut ulike typer innhold, er det viktig å følge med på responsen fra leserne våre.

  • Hva får dem til å åpne e-postene våre?
  • Hva engasjerer dem mest?

Nøkkelen til å knekke koden ligger i å forstå og hva dine fine ønsker og gi dem det de vil ha.

En viktig ting her, er å ikke gjøre alt på en gang. Prøv ut et av tipsene i en periode, se hva som skjer og om det i det hele tatt blir en endring. Deretter kan du prøve deg på neste tips.

Ved å analysere åpningsrater, klikkfrekvenser og tilbakemeldinger, kan du gradvis finne ut hva som fungerer best for din målgruppe.

Slike prosesser som dette, er noe av det vi har fokus på når jeg jobber med mine mentorkunder.

Å skrive e-poster som engasjerer handler om å forstå og tilnærme deg behovene til dine lesere. Ved å prøve ut ulike tilnærminger og være åpne for tilbakemelding, kan du finne den rette balansen mellom underholdning, inspirasjon, tips og råd.

Så kom i gang med å sende e-poster, og vær villig til å justere deg basert på resultatene. Lykke til!

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.