fbpx

Møt Rita

Møt Rita,
E-postdama

Din Virtuelle assistent og E-post mentor

Jeg satset på drømmen
og har ikke sett meg tilbake

I en alder av 44 år startet jeg et nytt kapittel, Happy Business. For å skape det livet jeg ønsker meg. En hverdag hvor jeg styrer tiden selv og kan jobbe fra hvor som helst. Men også for å få muligheten til å utvikle og skape.

- Happy Business er en drøm som har vokst på meg -

Glad dame som driver sin egen business innen e-postmarkedsføring og hjelper sine kunder å lage gode opt-ins for å bygge e-postliste
Ser jeg 10-12 år tilbake, var det ikke akkurat business som var i tankene mine. Jeg hadde akkurat søkt på en lederstilling i skolen, men måtte nøye meg med en redusert lærerstilling etter jeg plutselig ble alvorlig syk. Heldigvis gikk det bra og jeg lever godt med sykdommen min i dag. 

Happy Business er en drøm som har vokst på meg. Jeg har vært borti det å drive en egen bedrift tidligere. Sammen med mannen min var vi forhandlere av helse og velvære produkter i et ledende, globalt selskap. Vi fikk både oppturer og nedturer, men jeg sitter igjen med masse erfaring og kunnskap og ikke minst en gnist som ble tent hos meg. Jeg hadde fått smake på det å skape noe, utvikle noe som var mitt eget, feire små og store seire og kjent på gleden av å hjelpe andre på veien mot sine mål.

Tror du på skjebnen?

Om jeg skal kalle det skjebnen eller tilfeldigheter, vet jeg ikke, men desember 2019 var første gangen jeg hørte ordet “virtuell assistent”. Jeg ble nysgjerrig, og da jeg fikk forklart hva det var, visste jeg det med en gang. Det var dette som skulle bli min vei.

Da pandemien brøt ut, mars 2020, registrerte jeg firmaet mitt. Noen måneder etter fikk jeg min første av mange flotte kunder. Det har vært fantastisk å få være med på hennes reise. En strukturert og ambisiøs gründermamma, men som kjente på stress og dårlig samvittighet over alt hun ikke fikk gjort unna.

Gjennom at jeg kunne avlaste henne og ta ansvar for oppgaver som ikke kunne utsettes, kunne hun senke skuldrene og arbeide med å utvikle bedriften, og har et og et halvt år senere doblet omsetningen.

Fra drøm til virkelighet

Noe av det som driver og motiverer meg mest, er å få være en liten brikke i ditt liv og din business, og bidra til at du når dine mål og drømmer. Enten som din virtuelle assistent eller din e-post mentor. Utvikling og resultater er derfor viktige verdier for meg i min bedrift, men vel så viktig er balanse, godt samarbeid og dialog.

Vi drømmer vel alle om å styre dagen selv? Ha det gøy på jobben, tid til å ta vare på seg selv og være mentalt tilstede når du er sammen med familie og venner. Ikke minst det å kunne bety noe for andre og utgjøre en forskjell.

Som din virtuelle assistent og e-post mentor kan jeg hjelpe deg å la din drøm bli til virkelighet.

Ønsker du å vite mer?

Hva sier kundene?

Glad dame som driver sin egen business innen e-postmarkedsføring og som virtuell assistent.

Bli bedre
kjent med meg

Bli med å heng med meg i min gratis Facebook-gruppe “Kom i gang med e-post”. Følg meg  gjerne på Instagram og kikk innom meg på storyen min der.

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM

@happybusinessno