fbpx

Nyttige Lenker

Nyttige Lenker

Interessert i å finne ut om vi to
kan bli et bra team?

La oss ta en prat!

Dialog og god kommunikasjon er viktige verdier for meg, så om vi skal jobbe sammen er vi rett og slett nødt for å ta en prat. 

Skriv inn henvendelsen din i skjemaet, og jeg vil ta kontakt med deg så snart som mulig!

*Jeg lover å ikke dele e-postadressen din med andre

Snarveier

Book en 30 minutter gratis kartleggingssamtale med meg om du ønsker å ta en prat om hvordan jeg kan hjelpe deg med e-postmarkedsføring i businessen din.
Norges eneste strategiske forum for deg som vil selge på e-post. Søknadsbasert gruppe-mentorprogram som går over 6 eller 12 måneder (du velger). Pris fra kr 2033 pr mnd.
For deg som ønsker rask fremdrift, skape resultater på e-post og jobbe 1-1 med meg. Pris fra kr 5000.
For deg som ikke har tid eller lyst til å ta deg av alle oppgavene i egen bedrift. Jeg tar meg av oppgaver innen e-postmarkedsføring og administrering av medlemsportaler for deg.
Kom i gang med e-post: Kurset for deg som er i oppstartsfasen og vil komme i gang med e-postmarkedsføring.

Happy Chimp: Kurset for deg som bruker Mailchimp og som ønsker å lære hvordan du raskt kan lage nyhetsbrev som ser fine ut og lage funnels som gjør at du kan automatisere deler av businessen din.

Samarbeidspartnere

Finix har laget denne nettsiden, og jeg anbefaler deg å ta kontakt dersom du skal revidere nettsiden din eller ha en ny nettside. Hos Finix får du god service og en nettside du vil bli fornøyd med.
SoMe-klubben er medlemsportalen for deg som selger tjenester eller produkter online, og ønsker et fellesskap med andre onlinegründere. Hver måned får du ferskt aktuelt innhold, livesendinger og ferdig innhold til sosiale medier.