fbpx

Send ditt første nyhetsbrev
om 7 dager!

Guiden for deg som ikke føler deg klar, men virkelig ønsker å komme i gang med nyhetsbrev!
* indicates required

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å registrere deg her, aksepterer du at opplysningene dine lagres i dette systemet og motta nyhetsbrev fra Happy Business. Du kan når som helt melde deg av som mottaker ved å klikke på linken "unsubscribe" helt nederst i mailene du får.

* indicates required

Jeg vil bli god på e-postmarkedsføring og vil gjerne få e-post fra Happy Business AS om hvordan jeg kan bruke nyhetsbrev i min bedrift, få invitasjoner til aktuelle kurs, arrangement og tilgang på tilbud og kampanjer.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å registrere deg her, aksepterer du at opplysningene dine lagres i dette systemet. Du kan når som helt melde deg av som mottaker ved å klikke på linken "unsubscribe" helt nederst i mailene du får.

Kom i gang med e-post!

Undersøkelser viser at over 70% av forbruker som ble spurt, ønsker å få tilbud og informasjon fra bedrifter gjennom e-post.
E-postmarkedsføring er noe mange føler seg usikre på, men hva om det å komme i gang med nyhetsbrev er enklere enn du tror?